Over Kiss the Cook

Tien jaar geleden kreeg ik van een lieve vriendin een culinair
kookboek met heel veel lekkere vegetarische gerechten.
Ik was herstellende van een ziekte en kon een jaar niet
werken. Koken vond ik heerlijk, niet alleen qua smaak, maar
ook de handeling; goed voor mijn herstel, zowel lichamelijk
als geestelijk. Meerdere kookboeken volgden, mijn vrienden
en familie verwende ik veelvuldig. 

Toen ik weer kon werken kookte ik elke avond nieuwe
gerechten. Ik had een app-groep met mijn collega’s waarop
ik schreef wat ik ging maken, en dan konden ze aangeven
wie lunch, tegen kostprijs, wilde voor de volgende dag. Dat
vond gretig aftrek: ik fietste elke dag naar mijn werk met
allemaal tupperware-bakjes in mijn fiets-tassen. Zo kon ik
allerlei gerechten uitproberen, en zij hadden een heerlijke lunch.

Nu is koken mijn beroep geworden. Ik kook voor retraites én
ik maak vegetarische croquetten.

Waar ik voor sta

Kwalitatieve ingrediënten

Ik kies voor pure, eerlijke producten – vers, seizoensgebonden en met aandacht uitgezocht.

Authentiek

Geen standaard recepten, maar smaken die ontstaan uit nieuwsgierigheid, uitproberen en liefde voor het vak.

Passie

Ik kook met plezier, elke dag opnieuw – omdat er altijd iets te ontdekken valt in smaak.

Ik denk in croquetten.

Als ik iets lekkers proef denk ik:
‘Hoe kan ik dit in een croquet-vorm gieten?’

Zin in meer?

Heb je vragen, wil je kennismaken of gewoon eens proeven? Stuur mij een bericht of bel mij direct. Ik help je graag verder.